Foto: gordonko
lúbim roštenku ,ale hovädzina je drahá ,preto som to skúsil z bravčoviny ...podarilo Zobraziť celý popislúbim roštenku ,ale hovädzina je drahá ,preto som to skúsil z bravčoviny ...podarilo sa
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
bravčové stehno si nakrájame ,naklepeme ,osolíme a okoreníme
-
2
z oboch strán obalíme v múke
-
3
a zprudka osmahneme na horúcom oleji
-
4
ked máme všetky kúsky mäsa osmahnuté vyberieme ho von a nasypeme na olej posekanú cibuli a osmahneme ju do sklovita
-
5
ked je cibula OK vrátime mäso do hrnca , podlejeme vodou
-
6
pridáme pokrájanú papriku a rajčiny, uzavrieme tlakový hrniec a dusíme 25 až 30 minut
-
7
po otvorení tlakáče skontrolujeme mäso a dochutíme štavu podával som to s ryžou ....šťavu som nezahusťoval - ,ale dá sa DOBRÚ CHUŤ
@staja vieš ja to napíšem takto , moje recepty sú pre hladných ....nie pre ,, výmyselnikou,, ...... prečo by som si nedoprial ked som tu len raz .....chudnúť budem v truhle
pekný deň Ti prajem