Bravčové pečené v alobale (fotorecept)

Autor receptu: zlota1

Recept vznikol systémom čo dom dal,a zapáčil sa nám.hádam si aj vy pochutíte.Obmeny sú podmienené tým,čo nájdete v špajzi a v chladničke.

4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Postup

  1. Mäso umyjeme,osušíme a pokrájme na kocky,dáme do misky,pridáme pokrájanú šalotku,kúsok bielej a kúsok zelenej časti póru,okoreníme,osolíme podľa chuti,pridáme pokrájanú slaniku,trošičku oleja a dobre premiešame.
  2. Z alobalu si vyformujeme mištičky,na dno dáme kyslú kapustu.
  3. Na kapustu navrstvíme mäsovú zmes.
  4. Balíčky zabalíme a dáme po rozohriatej rúry na 180 st.piecť hodinu.
  5. Ako prílohu som zvolila pečené malé zemiačky a fenykel opečený na masle s bylinkami.Dobrú chuť.