Bravčové pečené v alobale (fotorecept)
Autor receptu: zlota1
Recept vznikol systémom čo dom dal,a zapáčil sa nám.hádam si aj vy pochutíte.Obmeny sú
podmienené tým,čo nájdete v špajzi a v chladničke.
4 porcie |
15 minút príprava |
60 minút na 180 °C |
Postup
- Mäso umyjeme,osušíme a pokrájme na kocky,dáme do misky,pridáme pokrájanú šalotku,kúsok bielej a kúsok zelenej časti póru,okoreníme,osolíme podľa chuti,pridáme pokrájanú slaniku,trošičku oleja a dobre premiešame.
- Z alobalu si vyformujeme mištičky,na dno dáme kyslú kapustu.
- Na kapustu navrstvíme mäsovú zmes.
- Balíčky zabalíme a dáme po rozohriatej rúry na 180 st.piecť hodinu.
- Ako prílohu som zvolila pečené malé zemiačky a fenykel opečený na masle s bylinkami.Dobrú chuť.