Bravčové na taliansky spôsob

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 14. júna 2014

Tento recept mám od svojej sestry tak mi zachutil, že som ho začal robiť aj ja s malými zmenami.Či je to Taliansky spôsob to Zobraziť celý popisTento recept mám od svojej sestry tak mi zachutil, že som ho začal robiť aj ja s malými zmenami.Či je to Taliansky spôsob to neviem, ale ho tak voláme.

8
porcií
20 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,2 kg (alebo vykostené karé)
6 strúčikov
1 ČL
1 ČL
200 g
3 ks
400 g
400 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Cesnak prelisujeme do malej misky, pridáme korenie, papriku, soľ a olej zmiešame a necháme chvíľu postať. Mäso si nakrájame na rezne naklepeme a natrieme pripravenou zmesou. Takéto rezne naukladáme na tanier na seba a necháme ich postať aspoň jednú hodinu.

  2. 2

    Zatiaľ si očistíme čerstvé šampiňóny, ktoré pokrájame na plátky. Debrecínsku pečienku nakrájame na 1 cm kocky. Do hrnca nalejeme trochu oleja rozpálime ho a na ňom rýchlo opečieme rezne, ktoré sme pred pečením zľahka obalili v hladkej múke. Opečené rezne vyberieme na tanier. Do výpeku dáme čerstvé šampiňóny a debrecínsku pečienku, chvíľu opečieme a stále miešame, aby sa nám múka ktorá tam ostala nepripálila. Potom na to pridáme paradajky z konzervy aj šampiňóny s konzervy i s nálevmi. privedieme do varu stále miešame. Teraz tam pridáme rezne a dolejeme vodou aby to bolo všetko ponorené.

  3. 3

    Pomaly varíme a často miešame až pokiaľ nám mäso zmäkne. Potom pridáme cukor a ešte 10 minút povarime, prípadne dosolíme a môžeme servírovať. podávame s ryžou, cestovinou, alebo varenými zemiakmi. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

brambora
robievame podobné, my tam dávame ešte papriku, rajčinu (lečo) a niečo štiplavé a voláme to ďábel. :D inak nechápem k čomu je tam dobrá ešte tá šunka, keď tam máš také kvalitné mäsko. ale keď chutí...
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
aj toľko cukru??? Nebude to sladké?
patroveckypitrs
Tá šunka tam s hríbmi dáva chuť a ešte je aj papriková to správne dochutí. Cukor to zjemní a na to množstvo to nie je sladké. Stačí. Reklama by povedala, lebo medveď a nerieš.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia