Foto: kremes84
Netreba sa báť toho muškátu.
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
5-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčovú sviečkovicu umyjeme očistíme a nakrajame na medailonky.Mäso okoreníme osolíme jemne rozlačíme rukou a opečieme na oleji.
- 2
Smotanu a tavený syr privedieme do varu. Pridáme soľ,vegetu, nastruhaný muškatový orech a varíme až do zhustnutia.
- 3
Cibuľu nakrajame na koliečka (nesolíme) obalíme v hladkej múke a osmažíme na oleji do zlatista. Podávame so zemiakmi alebo pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu