Foto: olinecka
Toto bol dnešny obed u nas moji chlapi to maju radi.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1,20 kg |
|
5 - 6 ks |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
|
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Mäso si umyjeme a nakrajame na platky,ktore podľa chuti osolime,posypeme mletym korenim a červenou paprikou.Pripravime si struhanku do misy a každy platok tĺčikom naklepeme na pracovnej doske.Naklepavame kym mäso struhanku prijima .Uvarime si bujón.
- 2
Takto pripravene mäso obalime v rozšľahanych vajičkach a vypražime do zlatova z oboch stran.Vypražene mäso povyberame na tanier a nakoniec do vypeku pridame cibuľu pokrajanu nadrobno.Orestujeme ju a pridame k nej mäso,ktore podlejeme vyvarom ,alebo uvarenym bujónom.Dusime do mäkka asi 60 minut.
- 3
Podavame s ryžou alebo zapekane zemiaky alebo zemiakovou kašou a šalatom.Dobru chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu