Bravčove mäso naklepané v strúhanke

Autor receptu: olinecka

Toto bol dnešny obed u nas moji chlapi to maju radi.

6-8
porcií
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso si umyjeme a nakrajame na platky,ktore podľa chuti osolime,posypeme mletym korenim a červenou paprikou.Pripravime si struhanku do misy a každy platok tĺčikom naklepeme na pracovnej doske.Naklepavame kym mäso struhanku prijima .Uvarime si bujón.
  2. Takto pripravene mäso obalime v rozšľahanych vajičkach a vypražime do zlatova z oboch stran.Vypražene mäso povyberame na tanier a nakoniec do vypeku pridame cibuľu pokrajanu nadrobno.Orestujeme ju a pridame k nej mäso,ktore podlejeme vyvarom ,alebo uvarenym bujónom.Dusime do mäkka asi 60 minut.
  3. Podavame s ryžou alebo zapekane zemiaky alebo zemiakovou kašou a šalatom.Dobru chuť.