Úplne nenáročný receptík, ktorému však dodávajú netradičnú chuť vlašské orechy...
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Očistené orechy posekáme alebo nahrubšie pomelieme. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na masle alebo oleji po 8 minút z oboch strán. Vyberieme a odložíme na teplé miesto.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Do výpeku pridáme trošku citrónovej šťavy (podľa chuti), orechy, koreniny a necháme zovrieť. Pridáme smotanu a prevaríme.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Mäsko podávame s ryžou alebo tarhoňou, spolu s výbornou orechovo-smotanovou omáčkou :)
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu