Bravčové mäsko na kuriatkach

katka2 - fotkakatka2, 23. augusta 2010
Bravčové mäsko na kuriatkach
Foto: katka2

Nevedela som čo urobiť na obed. Zachránili ma kuriatka v mrazničke.

4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
250 g
1




Postup

  1. 1

    Na oleji opečieme cibuľku,cesnak a pridáme na väčšie kúsky nakrájané mäsko.Keď sa mäso zatiahne pridáme kuriatka a podlejeme vývarom.Dusíme do mäkka.Dochutíme korením a soľou.Ak chcete mať viac omáčky dolejte vývar.Omáčku zahustíme solamylom.

  2. 2

    U nás je obľúbená príloha zemiaková kaša ale je k tomu vhodná aj ryža.

Diskusia k receptu

evanaaa
Katka, šalátové korenie sa tam pridáva tiež? Ćo obsahuje, musí tam byť?
katka2
šalátove korenie obsahuje soľ,sušené kúsky paradajok,papriky,bazalky,rozmarínu,petržlanovú vňatku,cesnak a korenie.Nemúsíš ho tam dávať. Ale je to zmes korenín lepšie sa dochutí jedlo je to len na tebe .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia