Bravčové karé v rozmaríne

elantra - fotkaelantra, 3. apríla 2011
Bravčové karé v rozmaríne
Foto: elantra

Silný nedeľný obed nielen pre drevorubačov.

1
porcia
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

 iné korenie podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Množstvá surovín si prispôsobte, ja som si obed robila v počte jeden kus. Deň vopred som napacovala mäso. Základom je rozmarín, ktorý môžeme podrviť v mažiari. Na kilogram mäsa stačí jedna lyžička rozmarínu. Pridáme chilli, soľ a čokoľvek ešte chceme. Mala som barbecue korenie z dovolenky, tak som trochu prisypala. Pridáme olej a namarinujeme si tento pekný kúsok karé.

    Bravčové karé v rozmaríne - obrázok 1
  2. 2

    Ideme variť. Najprv predvaríme na kolieska nakrájané zemiaky a šup s nimi do predhriatej rúry. Už sme korenili mäso, zemiačky iba posolíme.

    Bravčové karé v rozmaríne - obrázok 2
  3. 3

    Na panvici si opečieme mäso z oboch strán, vyberieme a vo výpeku usmažíme volské oko.

    Bravčové karé v rozmaríne - obrázok 3
  4. 4

    Tanier ozdobíme paradajkou a paradajku ozdobíme majonézou, nech nám aj oči jedia. Naložíme a konzumujeme, pozor je to prudko jedlé. :-)

    Bravčové karé v rozmaríne - obrázok 4

Diskusia k receptu

danculka
Mne by uplne stačili tie zemiačiky,ale super,pekne nafotené aj dobré jedlo....
jody
velmi prijemna kombinacia :-)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha