Bravčové Anjelské zvony

Autor receptu: voz12

Aby som povedala pravdu,neviem,kde som prišla k tomuto receptu,ale je často odskúšaný a vemi nám chutilo

2-3
porcie
10 minút
príprava
40 minút
na 100 °C

Postup

  1. Do väčšieho kastrola dáme na mastˇosmažitˇ do sklovata cibulˇu a papriku. Pridáme bôčik, ktorý si pokrájame na väčšie kocky,premiešame s koreninami a pridáme do hrnca aj čilinou.Dusíme,kým nie je mäso mäkké.nezabudni ho podlievatˇvodou,alebo vývarom,aby vznikla hustá hnedá omáčka.
  2. Medzi tým si vo vode uvar kyslú kapustu. Do takmer hotového pridaj cesnak.Z kapusty zlej vodu a primiešaj ju k mäsu.
  3. Odkroj si ovál dobrého čerstvého chlebíka ,nalož na tanier túto dobrotku,papkaj, a zapíjaj pivečkom a budeš počutˇ anielské zvony.