Bravčové Anjelské zvony
Autor receptu: voz12
Aby som povedala pravdu,neviem,kde som prišla k tomuto receptu,ale je často odskúšaný a vemi nám chutilo
2-3 porcie |
10 minút príprava |
40 minút na 100 °C |
Postup
- Do väčšieho kastrola dáme na mastˇosmažitˇ do sklovata cibulˇu a papriku.
Pridáme bôčik, ktorý si pokrájame na väčšie kocky,premiešame s koreninami a pridáme do hrnca aj čilinou.Dusíme,kým nie je mäso mäkké.nezabudni ho podlievatˇvodou,alebo vývarom,aby vznikla hustá hnedá omáčka.
- Medzi tým si vo vode uvar kyslú kapustu. Do takmer hotového pridaj cesnak.Z kapusty zlej vodu a primiešaj ju k mäsu.
- Odkroj si ovál dobrého čerstvého chlebíka ,nalož na tanier túto dobrotku,papkaj, a zapíjaj pivečkom a budeš počutˇ anielské zvony.