Foto: thedrunkchef
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenom oleji opečieme kotletu tak po 3 minúty z oboch strán. Potom ju odložíme stranou.
-
2
Vo výpeku orestujeme na pásiky nakrájanú slaninu a po chvíľke pridáme šampiňóny. Okoreníme, premiešame a restujeme.
-
3
Keď hríby pustia šťavu, podlejeme trochou vody a cca 7 minút podusíme.
-
4
Nakoniec pridáme smotanu, podľa potreby dosolíme, dokoreníme a necháme zredukovať. Pred dokončením do omáčky vložíme kotlety a chvíľu ich spolu prehrejeme.
@afataga , pozrel som si tvoj recept a keďže sa v piatok chystám kúpiť sviečkovú, naporcujem, zamrazím, tvoj recept som si hodil do KK a tým pádom aspoň viem čo bude jednou zo steakových variant. Dík za radu.