Božský koláč

redakcia - fotkaredakcia, 5. januára 2010

Suroviny

300 g
1/2 balíčka
200 g
200 g
2 ks
Plnka:
0,5 kg
2 ks
2 PL
1 balíček
2-3 PL
 trochu




Postup

  1. 1

    Z preosiatej hladkej múky zmiešanej s práškom do pečiva, zmäknutým tukom, cukrom a vajcami vypracujeme vláčne cesto. Z cesta vyvaľkáme plát, ktorý prenesieme na tukom vymastený plech.

  2. 2

    Potrieme tvarohovou plnkou a vložíme do predhriatej rúry. Upečieme doružova, pocukrujeme a pokrájame na kúsky.

  3. 3

    Príprava plnky: mäkký tvaroh zmiešame s vajcami, rumom, pudingovým práškom, cukrom, prepláchnutými hrozienkami, posekanými orechmi a kúskami čokolády. Pridáme mlieko a pripravíme stredne hustú náplň.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia