Bosniaky so syrom a petržlenovou vňaťou

egreska - fotkaegreska, 5. januára 2010
Bosniaky so syrom a petržlenovou vňaťou
Foto: egreska

Suroviny

Cesto:
300 g
100 g
1/2 ČL
1 ČL
1/3
250 ml
1 PL
PLNKA:
1 PL




Postup

  1. 1

    Cesto si vypracujeme v pekarni a nechame 1 hod kysnut. Potom si cesto rozdelime na rovnake časti, ak chcete menšie tak na 6 , ak vačšie tak na 4 časti. Vyformujeme podlhovasty valček a nechame ešte 20 min kysnut.

  2. 2

    Potom pozdlzne narežeme ryhu ostrym nožom a naplnime plnkou, ktoru len zmiešame.

  3. 3

    Zapneme ruru na 200 st a pečieme 20 min. Su vyborne !!!

Diskusia k receptu

alab
Robila som ich s ražnou múkou, sú vynikajuce. Použila som namiesto petržlenovej vňate zmes mletej bazalky, saturejky. Odporúčam. nabudúce robím viac dávok.
egreska
Dakujem pekne,som rada ze chutili.Ja ich tiež zvyknem obmienat...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia