Biela kačacia pečeň s paprikovou omáčkou
			   Martin Korbelič
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave a víťaz súťaže Bocuse d´Or na Slovensku, 2. augusta 2011
		   
		   šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave a víťaz súťaže Bocuse d´Or na Slovensku, 2. augusta 2011

Foto: Pravda - Ivan Majerský
5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Nakrájanú papriku opečieme na olivovom oleji, podlejeme šľahačkou, povaríme asi osem minút, rozmixujeme, osolíme, okoreníme a prepasírujeme.
- 2
 Foie gras ugrilujeme tak, aby vnútri zostala medium a neprepiekla sa, lebo ako vieme, foie gras je tuk.
- 3
 Toast vykrojíme do správneho tvaru, opečieme a potrieme cesnakom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu