Biela kačacia pečeň s paprikovou omáčkou
Martin Korbelič
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave a víťaz súťaže Bocuse d´Or na Slovensku, 2. augusta 2011
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave a víťaz súťaže Bocuse d´Or na Slovensku, 2. augusta 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
5
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú papriku opečieme na olivovom oleji, podlejeme šľahačkou, povaríme asi osem minút, rozmixujeme, osolíme, okoreníme a prepasírujeme.
- 2
Foie gras ugrilujeme tak, aby vnútri zostala medium a neprepiekla sa, lebo ako vieme, foie gras je tuk.
- 3
Toast vykrojíme do správneho tvaru, opečieme a potrieme cesnakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu