V telke robili tento koláčik, tak som hneď vyskúšala bezlepkovú verziu a je super, tak vyskúšajte.
12
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
750 g |
|
250 g |
|
2 ks |
|
100 ml |
|
100 ml |
|
1/2 ks |
|
1/2 kl |
|
na vytretie formy |
|
100 g (opražená) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pripravila som si suroviny, kapustu zbavila vody.
- 2
Do misky dáme kapustu, vajcia, mlieko a olej a vymiešame, prisolíme a dosypeme múku s práškom na pečenie. Ak nedržíte nejakú diétu, tak sa môže pridať do cesta 100 g nakrájanej a opraženej oravskej slaninky.
- 3
Hmotu dáme do vymastenej formy a pečieme pri 200 st asi 40 minút a podávame teplé alebo aj studené, môže sa ozdobiť kyslou smotanou.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
super je to ale ak nedrzis nejaku dietu prisnu tak tam moze byt do cesta primiesane 100g nakrajanej a osmazenej oravskej slaninky :-)