Pôvodne išlo o špaldový koláč ale kôli mojmu synovi, ktorý teraz papká bezlepkovú stravu som upravila múky a bola som prekvapená výsledkom. Je nadýchaný Zobraziť celý popisPôvodne išlo o špaldový koláč ale kôli mojmu synovi, ktorý teraz papká bezlepkovú stravu som upravila múky a bola som prekvapená výsledkom. Je nadýchaný a chutný. Prvý bezlepkový ktorý mi naozaj chutí.
porcií
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Olúpané banány roztlačíme, pridáme mlieko a olej a zmiešame.
- 2
Pridáme cukor, múky zmiešané s PDP a nakoniec pridáme rozšľahané vajcia.
- 3
Možete piecť aj ako muffins ale ja som tuto zmes vyliala na plech vystlaný papierom na pečenie (menší plech) a pečieme 25 -30 min pri teplote 190 ° C. Nie je veľmi sladký takže kto má rád sladšie môže koláč poliať čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu