Jogurtové šišky
Jogurtové šišky

Bezlepkové fritule

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 1. novembra 2019. Komerčný recept.
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
200 ml
2 PL
1 bal.
2 PL (alebo rumová aróma)
štipka
130 g
1/2 bal.
Na vyprážanie:
Na poliatie:
Na posypanie:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lyžicou všetky suroviny vymiešame.

  2. 2

    Lyžičku namočíme v oleji a pomocou nej naberáme cesto a vkladáme do rozpáleného oleja. Pečieme zo všetkých strán dozlatista.

  3. 3

    Vyberieme na papierovú utierku, aby sa odsal prebytočný olej. Posypeme práškovým cukrom a polejeme polevou alebo rozpustenou čokoládou, džemom...

  4. 4

    Klasickú verziu s pšeničnou múkou pripravíme zámenou Universal mix za 200 g hladkej múky.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: