Bezlepková tribitka

Foto: Potravinarskavyrobaliana
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 200 g (bezlepková múčna zmes na piškótové cesto) |
|
| 100 g (bezlepková múčna zmes na perníky a medovníky) |
|
| 100 g |
|
| 2 PL |
|
| 3 ks |
|
| 250 ml |
|
| 100 ml |
|
| Vanilkový krém: | |
| 500 ml |
|
| 3/4 bal. |
|
| 2 bal. |
|
| 150 g |
|
| 150 g |
|
| Karamelový krém: | |
| 200 g |
|
| 1 bal. |
|
| Poleva: | |
| 100 g |
|
| 30 g |
|
| 20 g |
|
| Okrem toho: | |
| 20 ks (podľa nášho receptu na www.liana.sk) |
|
Postup
-
1
Cesto: Vajcia vyšľaháme s cukrom a pomaly prilievame olej a mlieko. Na záver primiešame Cake mix a Fine mix zmiešanú s kakaom tmavým. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme pri 170 °C 15 minút.
- 2
Vanilkový krém: Z mlieka, cukru, vanilínového cukru a pudingového prášku uvaríme puding. Do vychladnutého pudingu vmiešame zmäknuté maslo a vyšľaháme na jemný krém. Vanilkový krém natrieme na upečené cesto a uložíme bezlepkové maslové sušienky.
- 3
Karamelový krém: Maslo a karamelové kondenzované mlieko spolu vyšľaháme. Krém natrieme na uložené sušienky a necháme stuhnúť.
- 4
Zákusok polejeme čokoládovou polevou a necháme opäť zatuhnúť.
Tiež krémový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu