Bezlepková tribitka
Foto: Potravinarskavyrobaliana
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
Cesto: | |
200 g (bezlepková múčna zmes na piškótové cesto) |
|
100 g (bezlepková múčna zmes na perníky a medovníky) |
|
100 g |
|
2 PL |
|
3 ks |
|
250 ml |
|
100 ml |
|
Vanilkový krém: | |
500 ml |
|
3/4 bal. |
|
2 bal. |
|
150 g |
|
150 g |
|
Karamelový krém: | |
200 g |
|
1 bal. |
|
Poleva: | |
100 g |
|
30 g |
|
20 g |
|
Okrem toho: | |
20 ks (podľa nášho receptu na www.liana.sk) |
|
Postup
-
1
Cesto: Vajcia vyšľaháme s cukrom a pomaly prilievame olej a mlieko. Na záver primiešame Cake mix a Fine mix zmiešanú s kakaom tmavým. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme pri 170 °C 15 minút.
- 2
Vanilkový krém: Z mlieka, cukru, vanilínového cukru a pudingového prášku uvaríme puding. Do vychladnutého pudingu vmiešame zmäknuté maslo a vyšľaháme na jemný krém. Vanilkový krém natrieme na upečené cesto a uložíme bezlepkové maslové sušienky.
- 3
Karamelový krém: Maslo a karamelové kondenzované mlieko spolu vyšľaháme. Krém natrieme na uložené sušienky a necháme stuhnúť.
- 4
Zákusok polejeme čokoládovou polevou a necháme opäť zatuhnúť.
Tiež krémový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu