Krémový zákusok
Krémový zákusok

Bezlepková tribitka

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 2. septembra 2020. Komerčný recept.
Bezlepková tribitka
Foto: Potravinarskavyrobaliana
15 minút
na 170 °C

Suroviny

Cesto:
200 g (bezlepková múčna zmes na piškótové cesto)
100 g (bezlepková múčna zmes na perníky a medovníky)
100 g
2 PL
3 ks
250 ml
100 ml
Vanilkový krém:
500 ml
3/4 bal.
2 bal.
150 g
150 g
Karamelový krém:
200 g
1 bal.
Poleva:
100 g
30 g
20 g
Okrem toho:
20 ks (podľa nášho receptu na www.liana.sk)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto: Vajcia vyšľaháme s cukrom a pomaly prilievame olej a mlieko. Na záver primiešame Cake mix a Fine mix zmiešanú s kakaom tmavým. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme pri 170 °C 15 minút.

  2. 2

    Vanilkový krém: Z mlieka, cukru, vanilínového cukru a pudingového prášku uvaríme puding. Do vychladnutého pudingu vmiešame zmäknuté maslo a vyšľaháme na jemný krém. Vanilkový krém natrieme na upečené cesto a uložíme bezlepkové maslové sušienky.

  3. 3

    Karamelový krém: Maslo a karamelové kondenzované mlieko spolu vyšľaháme. Krém natrieme na uložené sušienky a necháme stuhnúť.

  4. 4

    Zákusok polejeme čokoládovou polevou a necháme opäť zatuhnúť.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre