Bezlepková mramorová bábovka s pyré z pečených gaštanov
Foto: vitacelia
Gaštanová sezóna je v plnom prúde. Tak prečo túto jesennú pochúťku nevyužiť aj pri bezlepkovom recepte, a to s chutnou a
nadýchanou bezlepkovou mramorovou Zobraziť celý popisGaštanová sezóna je v plnom prúde. Tak prečo túto jesennú pochúťku nevyužiť aj pri bezlepkovom recepte, a to s chutnou a
nadýchanou bezlepkovou mramorovou bábovkou?
Zdroj: https://www.penam.sk/recepty/mramorova-babovka-s-pyre-z-pecenych-gastanov/
porcie
príprava
na 185 °C
Postup
-
1
Gaštany nakrojíme a pečieme v rúre na 185 °C cca 40 minút. Vychladnuté a očistené gaštany vidličkou roztlačíme najemno. V miske vymiešame maslo s cukrom, pridáme gaštany a rum a vymixujeme na hladký krém. Podávame s bábovkou a s ovocím.
Diskusia k receptu