Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka

Bezlepková bábovka s kokosovými guľôčkami

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 3. augusta 2020. Komerčný recept.
60 minút
na 160-170 °C

Suroviny

2 hrnčeky (bezlepková múčna zmes na piškótové cesto)
1 hrnček
1 hrnček
3/4 hrnčeka
3 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame v miske metličkou.

  2. 2

    Polovicu cesta nalejeme do silikónovej formy na bábovku. Poukladáme bezlepkové kokosové guľôčky (recept nájdete na našej stránke www.liana.sk) a nalejeme zvyšnú časť cesta.

  3. 3

    Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 160-170 °C 60 minút.

  4. 4

    Dobrý tip: V kokosových guľôčkach môžeme vynechať oriešok.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia