Foto: ancicka
20
porcií
porcií
40-50 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
-
1
Z bielkou vyšľaháme sneh,pridáme cukor a žltky.Po vyšľahaní pridáme múku s kypriacim práškom a premiešame.Vylejeme na plech ,ktorý vystelieme papierom a upečieme.
-
2
Z mlieka ,pudingu a vanilkového cukru ,uvaríme puding.Za občasného miešania necháme vychladiť.Medzi tým si vymiešame maslo s pr.cukrom.Vychladnutý krém pridáme k maslu a dobré vyšľaháme.
-
3
Vychladenú piškotu rozrežeme na poly.
-
4
Polku plnky natrieme na jednú polovicu,nakrájame na kolieska bynány a zakryjeme druhou.Troška masla si necháme na vrch.
-
5
Vyšľaháme šľaháčku,
-
6
a rozotrieme na koláč.
-
7
Na vrch šľaháčky si urobíme želatinovú ozdobu.
-
8
Koláč necháme v chladničke stuhnúť a pokrájame na rezy.Dobrú chuť.
Diskusia k receptu