
Foto: mycake
Fantastické, rýchle a ľahko zapamätateľné. Banány máme doma po ruke vždy,tak šup šup do toho. Praktické najmä vtedy keď máme doma priveľa banánov a nevieme, čo s nimi. Čím zrelšie, tým lepšie. Ideálne na raňajky. Recept zo stránky www.MyCake.sk.
2
porcie
porcie
3 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 ks |
|
2 ks |
|
2 lyžice |
|
1 kávová lyžica (nemusí byť) |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky ingrediencie vymiešam ponorným mixérom na hladkú hmotu a z cesta na panvici s trochou masla pečieme lievance do zlatohneda. Podávame s obľúbeným ovocím alebo preliate karamelom.
Dakujem, si velmi mila :)
Mila Mitzy, v Lidli maju momentalne skvelu ponuku exotickeho ovocia a vsetko je zrele a chutne, tak som to vyuzila :))
Ja som na ovocie velky maskrtnik! Den sa zacina u mna bananom! Pojdem ten Lidl skontrolovat! :-D