Foto: brmbuska
Prekvapivo iná chuť vďaka škorici a muškátovému oriešku..
10 minút
príprava
príprava
45 minút
na 185 °C
na 185 °C
Suroviny
2 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
špička ČL |
|
špička ČL |
|
1/2 ČL |
|
1 ks |
|
1 ČL zarovnaná mletá |
|
2 ks |
|
100 g zmäknuté |
|
4 ks zrelé |
|
Postup
-
1
Nachystáme si dve misky, do väčšej dáme všetky sypké suroviny a dobre premiešame. V druhej banány popučíme, pridáme vajcia a maslo, zmiešame mixérom a pridáme k sypkej zmesi. Cesto je také tuhšie, ale pekne sa vyleje do formy.
- 2
Formu vymastíme a vysypeme múkou. Vkladáme do horúcej rúry. Ja bábovku pečiem zásadne vždy zakrytú. Túto som piekla 15 min na 220 st. a potom stíšila rúru na 185 a piekla ešte 30 min, spolu teda 45 min. Hneď som vyklopila a ocukrovala.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
:-)