Foto: egreska
..tento recept patrí medzi náročnejšie na čas, ale kto má chuť a čas experimentovať,tak nech sa páči :-))
Postup
-
1
Ak máte, tak odporúčam zneužit pekarničku .Vodu s mukou zmiešame a nechame stat 20 minut.
-
2
Pridame droždie a sol,dobre premiešame.Nechame 20 minut stat.
-
3
Znovu premiešame a nechame dalšich 20 minut .
-
4
A znovu to zopakujeme...Tu vidíte ako sa cesto zmenilo,je hladké,pružné a mäkké..
-
5
Dáme ho do uzatvaratelnej misky a odložíme do chladničky na 20 hodín. Dobre čítate :-))
-
6
Pekne v chladničke nakyslo.Je samá bublinka.
-
7
Cesto rozdelíme na pomúčenom papieri na tri bagety.Nechame prikryte 1 hodinu. Pomúčte aj vrch bagiet.
-
8
Ruru si vyhrejeme na 220 st aj s plechom.Potom bagety preneste aj s papierom na ten horuci plech.Ked ich tam šupnete,vhodte na spodok rury par kociek ladu ,teplotu znížte na 190-200 st.A pečieme asi 20-25 minut do chrumkava.Nechame vychladnut na mriežke.
-
9
Ak sa odhodláte ,tak prajem dobrú chuť :-))
Kto vsak nema k takym pristup, urcite vyskusa recept, lebo nie je vobec narocny.KRASA!