Foto: marianne
Tri roky boli medzi skrytými receptami, lebo mi chýbala hlavná fotka. Kým k nej malo dôjsť, nebolo už čo fotiť, pojedli ich. Odvtedy som Zobraziť celý popisTri roky boli medzi skrytými receptami, lebo mi chýbala hlavná fotka. Kým k nej malo dôjsť, nebolo už čo fotiť, pojedli ich. Odvtedy som ich nerobila, teraz na ne dostal gazda chuť, klasika, vraj 100 rokov sme nemali... Už sú na Vareche na rozličný spôsob, ale nech mi to tam netrčí v skrytých, keď už to bolo pofotené, za duplicitu sa ospravedlňujem.
porcií
príprava
Postup
-
1
Rezne na okrajoch narežeme, naklepeme ich a poprášime zmesou korenín.
-
2
Prikryjeme plátkom syra.
-
3
a šunky, po koncoch zopneme špáradlom...
-
4
Obalíme v trojobale a vypražíme na masti alebo oleji, ale na oleji je hriech šnicle vyprážať:-)..
-
5
Príloha dobrovoľná, my sme mali s vareným zemiakom a uhorkovým šalátom. Dnes totálna klasika:-)
Ved toto @havino s tymi chlapmi, moj ma rad zeleninu v zahradke, ale ked mu kladiem druhu lyzicu z nej na tanier, tak krici doooost, nie som kralik, ale sniclov moze byt aj zo tri, nekrici dost :-D....@mirko dakujem:-)
@havino , tak ako píšeš, dobre si to vystihla:-))))