Bábovka s lieskovcami
Foto: frommykitchendotcom
50 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s kryštálovým cukrom. Pridáme olej, minerálku a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Všetko spolu vymiešame do hladka. Následne k hmote zľahka vmiešame sneh vyšľahaný z bielkov.
- 2
Hotové cesto rozdelíme na dve časti. Jednu necháme svetlú (1/3) a do druhej (2/3) vmiešame kakao.
- 3
Cesto nalejeme do silikónovej formy na bábovku, pridáme opražené lieskovce a dáme piecť na 180 °C na 50 minút. Hotovú a vychladnutú bábovku posypeme práškovým cukrom.
Tiež bábovka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu