táto pomazánka je veľmi jednoduchá a osviežujúca. A čo je plus, je aj dietná. Veľmi rýchlo si ju pripravíte ráno na raňajky. Hodí sa Zobraziť celý popistáto pomazánka je veľmi jednoduchá a osviežujúca. A čo je plus, je aj dietná. Veľmi rýchlo si ju pripravíte ráno na raňajky. Hodí sa aj k Veľkonočnému pohosteniu na chlebíčky.
porcie
príprava
Postup
-
1
Zrelé mäkké avokádo prekrojíme a vydlabeme do tanierika lyžicou. Trochu ho rozotrieme a pridáme citrónovú šťavu. Premiešame. Kto má rád hladké pomazánky, môže ho rozotrieť úplne do hladka.
- 2
Osolíme podľa chuti, jemne okoreníme a premiešame. Pomazánka by mala byť jemne kyselkavá a jemne slaná.
- 3
Podávame s pečivom a šunkou, či údenou ovarenou krkovičkou a zeleninou. Najlepšia je však na hriankach so šunkou navrchu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu