táto pomazánka je veľmi jednoduchá a osviežujúca. A čo je plus, je aj dietná. Veľmi rýchlo si ju pripravíte ráno na raňajky. Hodí sa Zobraziť celý popistáto pomazánka je veľmi jednoduchá a osviežujúca. A čo je plus, je aj dietná. Veľmi rýchlo si ju pripravíte ráno na raňajky. Hodí sa aj k Veľkonočnému pohosteniu na chlebíčky.
porcie
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Zrelé mäkké avokádo prekrojíme a vydlabeme do tanierika lyžicou. Trochu ho rozotrieme a pridáme citrónovú šťavu. Premiešame. Kto má rád hladké pomazánky, môže ho rozotrieť úplne do hladka.
- 2
 Osolíme podľa chuti, jemne okoreníme a premiešame. Pomazánka by mala byť jemne kyselkavá a jemne slaná.
- 3
 Podávame s pečivom a šunkou, či údenou ovarenou krkovičkou a zeleninou. Najlepšia je však na hriankach so šunkou navrchu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu