Avokádová nátierka

lealea2 - bez fotkylealea2, 3. mája 2014

táto pomazánka je veľmi jednoduchá a osviežujúca. A čo je plus, je aj dietná. Veľmi rýchlo si ju pripravíte ráno na raňajky. Hodí sa aj k Veľkonočnému pohosteniu na chlebíčky.

3
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 - 3 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zrelé mäkké avokádo prekrojíme a vydlabeme do tanierika lyžicou. Trochu ho rozotrieme a pridáme citrónovú šťavu. Premiešame. Kto má rád hladké pomazánky, môže ho rozotrieť úplne do hladka.

  2. 2

    Osolíme podľa chuti, jemne okoreníme a premiešame. Pomazánka by mala byť jemne kyselkavá a jemne slaná.

  3. 3

    Podávame s pečivom a šunkou, či údenou ovarenou krkovičkou a zeleninou. Najlepšia je však na hriankach so šunkou navrchu.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: