Aténska ihla fotorecept

sunnywoman - bez fotkysunnywoman, 11. augusta 2011

jednoduché a chutné mäsko

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
2 lyžice
2 lyžice
2 ks
200 g
1
príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, posypeme korením a premiešame s olejom. Necháme 2 hodinky marinovať. (na obr. suroviny)

    Aténska ihla (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na ihlu napicháme striedavo mäso, cibuľu, slaninku a klobásku. Grilujeme alebo opekáme na rozpálenom oleji.

    Aténska ihla (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Servírujeme so zeleninovou oblohou a zemiakovou kašou.

    Aténska ihla (fotorecept) - obrázok 3
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Grécka kuchyňa, Hlavné jedlá, Grilované

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Dělávám něco hodně podobného. Ty špízy jsou super.