Argentínsky rump steak s vínovo-horčicovou omáčkou

egreska - fotkaegreska, 15. februára 2014
Argentínsky rump steak s vínovo-horčicovou omáčkou
Foto: egreska

Suroviny

2x200 g
Omáčka:
asi 1 dcl
asi 1 čl
asi 1 čl
 (mrazené)
1 strúčik
1 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Steaky ochutíme zmesou drveného korenia ,soli,oleja a necháme odležať.Grilujeme na vrúbkovanej panvici,stredne rozpálenej .Moje steaky boli vysoké asi 1,5 cm a grilovala som asi po dve minúty na každej strane .My máme radi médium.Hotové vyberieme na tanier ,prikryjeme a necháme odpočinúť.Do výpeku vlejeme vínko,pridáme horčicu a zredukujeme .Na koniec pridáme maslo.

  2. 2

    Zelené fazulky uvaríme do mäkka,zlejeme ,hodíme na panvičku,pridáme maslo,nastrúhaný cesnak,sol a korenie..chvíľočku orestujeme a zakvapneme citónovou šťavou.

  3. 3

    My sme mali ako prílohu hranolky a na steaku sme mali ešte orestované šampióny.

Diskusia k receptu