Foto: adkas
Toto je take jednoduche a dobre, ze k tomu ani netreba viac slov:)
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
cesto prelozime na plech. Na ceste dokola si urobime nozom cca 3,5cm ram . Pozor, aby ste cesto neprerezali. Potom opacnou stranou noza v tomto rame urobime kriziky ( ozdobime ho tymi zarezmi). Rozslahanym vajickom potrieme tento ram na listkovom ceste .
-
2
Do prostriedku opatrne rozotrieme kecup . Poukladame odkvapkane ancovicky a dozdobime ciernymi olivami. Mozno ich prerezat na polovice alebo ponechame cele olivy. Mierne ochutime cerstvo namletym ciernym korenim a dame upiect do rozohriatej rury. Pecieme pri 200 stupnoch C asi 15 minut - do zlatista.
-
3
To je vsetko !!!!!
-
4
Povedala som, ze je to jednoduche a ze je to dobre, tak to mozete zhodnotit len vtedy, ak to vyskusate aj vy:))))
Diskusia k receptu