Ančovičkovo-olivový koláčik fotorecept

adkas - fotkaadkas, 15. apríla 2012
Ančovičkovo-olivový koláčik (fotorecept)
Foto: adkas

Toto je take jednoduche a dobre, ze k tomu ani netreba viac slov:)

6-8
porcií
15 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

375 g (rozvalkane)
3 PL
100 g ( neslane )
1 ks




Postup

  1. 1

    cesto prelozime na plech. Na ceste dokola si urobime nozom cca 3,5cm ram . Pozor, aby ste cesto neprerezali. Potom opacnou stranou noza v tomto rame urobime kriziky ( ozdobime ho tymi zarezmi). Rozslahanym vajickom potrieme tento ram na listkovom ceste .

    Ančovičkovo-olivový koláčik (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do prostriedku opatrne rozotrieme kecup . Poukladame odkvapkane ancovicky a dozdobime ciernymi olivami. Mozno ich prerezat na polovice alebo ponechame cele olivy. Mierne ochutime cerstvo namletym ciernym korenim a dame upiect do rozohriatej rury. Pecieme pri 200 stupnoch C asi 15 minut - do zlatista.

    Ančovičkovo-olivový koláčik (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    To je vsetko !!!!!

    Ančovičkovo-olivový koláčik (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Povedala som, ze je to jednoduche a ze je to dobre, tak to mozete zhodnotit len vtedy, ak to vyskusate aj vy:))))

    Ančovičkovo-olivový koláčik (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

afataga
ancovicky cize sardely mam rada, moze to byt dobre, len by som radsej dala drvene paradajky alebo pretlak a oregano, uz by to ale bolo trochu ako pizza
adkas
dakujem za mile komentariky. Kolacik je jednoduchy, taka slana mnamka. @atafaga myslim, ze konzistenciou je v tomto pripade lepsi ten kecup (kvalitny) a to oregano, mne osobne ku ancovickam, ci sardelam nepasuje. Ale na druhej strane kolko ludi, tolko chuti. :)))
afataga
@adkas mas pravdu kazdy ma ine chute, to je iba moj nazor, lebo ja mam velmi rada oregano a mne pasuje skoro vsade :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia