Ančovičkovo-olivový koláčik (fotorecept)

Autor receptu: adkas

Toto je take jednoduche a dobre, ze k tomu ani netreba viac slov:)

6-8
porcií
15 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Postup

  1. cesto prelozime na plech. Na ceste dokola si urobime nozom cca 3,5cm ram . Pozor, aby ste cesto neprerezali. Potom opacnou stranou noza v tomto rame urobime kriziky ( ozdobime ho tymi zarezmi). Rozslahanym vajickom potrieme tento ram na listkovom ceste .
  2. Do prostriedku opatrne rozotrieme kecup . Poukladame odkvapkane ancovicky a dozdobime ciernymi olivami. Mozno ich prerezat na polovice alebo ponechame cele olivy. Mierne ochutime cerstvo namletym ciernym korenim a dame upiect do rozohriatej rury. Pecieme pri 200 stupnoch C asi 15 minut - do zlatista.
  3. To je vsetko !!!!!
  4. Povedala som, ze je to jednoduche a ze je to dobre, tak to mozete zhodnotit len vtedy, ak to vyskusate aj vy:))))