Ančovičkovo-olivový koláčik (fotorecept)
Autor receptu: adkas
Toto je take jednoduche a dobre, ze k tomu ani netreba viac slov:)
6-8 porcií |
15 minút príprava |
15 minút na 200 °C |
Postup
- cesto prelozime na plech. Na ceste dokola si urobime nozom cca 3,5cm ram . Pozor, aby ste cesto neprerezali. Potom opacnou stranou noza v tomto rame urobime kriziky ( ozdobime ho tymi zarezmi). Rozslahanym vajickom potrieme tento ram na listkovom ceste .
- Do prostriedku opatrne rozotrieme kecup . Poukladame odkvapkane ancovicky a dozdobime ciernymi olivami. Mozno ich prerezat na polovice alebo ponechame cele olivy. Mierne ochutime cerstvo namletym ciernym korenim a dame upiect do rozohriatej rury. Pecieme pri 200 stupnoch C asi 15 minut - do zlatista.
- To je vsetko !!!!!
- Povedala som, ze je to jednoduche a ze je to dobre, tak to mozete zhodnotit len vtedy, ak to vyskusate aj vy:))))