Tento koláčik je oroginál z bazou a bez čokolády..výnimočný je preto lebo je z celozrnnej múky a obsahuje čokoládu.Je výborný foto sa mi nepodarilo Zobraziť celý popisTento koláčik je oroginál z bazou a bez čokolády..výnimočný je preto lebo je z celozrnnej múky a obsahuje čokoládu.Je výborný foto sa mi nepodarilo spraviť,lebo sa hneď aj zjedol.
porcií
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Rúru vyhrejem na 175C .Tortovú formu s priemerom 22cm vymažeme tukom a vysypeme múkou. Ak nemáme ananásovú šťavu možme použiť ananás v konzerve,ktorý rozmixujeme do pyré.
- 2
Maslo rozpustíme a nechame vychladnúť.Vajcia a cukor vymiešame do peny. Zmiešame múku s kypriacim práškom a vmiešame do vaječnej peny.Prilejeme rozpustene maslo a pridáme ananasovú šťavu(pyré).A potom vmiešame nasekanú čokoládu.
- 3
Cesto vylejeme do formy a pečieme v spodnej casti rúry asi 30minút. A necháme vychladnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu