Ananásovo-čokoládový koláč

Autor receptu: sestricka126

Tento koláčik je oroginál z bazou a bez čokolády..výnimočný je preto lebo je z celozrnnej múky a obsahuje čokoládu.Je výborný foto sa mi nepodarilo spraviť,lebo sa hneď aj zjedol.

8
porcií
15 minút
príprava
30 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. Rúru vyhrejem na 175C .Tortovú formu s priemerom 22cm vymažeme tukom a vysypeme múkou. Ak nemáme ananásovú šťavu možme použiť ananás v konzerve,ktorý rozmixujeme do pyré.
  2. Maslo rozpustíme a nechame vychladnúť.Vajcia a cukor vymiešame do peny. Zmiešame múku s kypriacim práškom a vmiešame do vaječnej peny.Prilejeme rozpustene maslo a pridáme ananasovú šťavu(pyré).A potom vmiešame nasekanú čokoládu.
  3. Cesto vylejeme do formy a pečieme v spodnej casti rúry asi 30minút. A necháme vychladnúť.