Alvinovo jahodové nebo
Milan Lamžo a Mariana Kozelková
z Matador Business Centre v Púchov, 9. júna 2016
z Matador Business Centre v Púchov, 9. júna 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Mascarpone ochutíme podľa chuti práškovým cukrom, pridáme dva žĺtky a trochu citrónovej kôry a zamiešame.
- 2
Hotovú zmes nanesieme na plytký porcelánový tanierik, rozotrieme pomocou lyžice asi 2 cm vrstvu, nie však úplne po okraj tanierika.
- 3
Navrch poukladáme rovnomerne jahody, nakrájané na plátky. Zapekáme v rúre pri 160 °C asi 5 minút. Orientujeme sa podľa vzhľadu. Vyberieme z rúry a papkáme ešte teplé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu