Foto: damisa
Hodí sa na plnenie lokší, alebo len ako pomazánka na pečivo
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
pokrájanú cibuľu podusíme na polovici masti, pridáme očistenú a pokrájanú pečeň a podusíme do mäkka
-
2
rozšľaháme vajíčka a podľa svojej chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie a zalejeme pečeň a podusíme spolu, odstavíme primiešame zbytok masti, necháme vychladnúť a
-
3
potom pomixujeme a dáme na chlad stuhnúť
Ale keď dovolíš ako bývalý miešač výrobkov by som dal do tvojej paštéty trochu korianderu a muškátového orechu
Tieto koreniny sa pridavaju do pecenoveho syra a pečenoviek
samozrejme opatrne sú to aromaticky silné prísady.Ale to len taký
tip.Tvoja paštéta nemá najmenšiu chybu.Uložím do KK.
Ďakujem
Táto tvoja sa mi pozdáva a ďakujem za tip ,že je vhodná aj do lokší.
Lokše mám velmi rád
tu vákuovačku vyskúšaj. Jeden dedko v klube dôchodcov ju chválil
že je to výborná vec.
si myslíš, že si robím srandu, ale on naozaj tvrdil, že to vydrží dlhšie