Trendy:
Známe osobnosti sú na sladké (VIDEO)

Sandra Támerová, 10. decembra 2010     7 minút čítania

Vianoce dostanú každého. A je jedno, či ste bežný človek, používateľ Varechy.sk, alebo známa osobnosť.

Nákupy, prípravy, ale aj prežívanie sviatkov a zdieľanie radosti z varenia, pečenia i rozbaľovania darčekov sú takmer identické u každého. Porovnajte sa so štvorkou našich celebritiek a odpoveď, či to majú tak ako vy, nájdete v nasledujúcich riadkoch aj sami.

Na Vianoce majú menší cirkus


Foto: Varecha.sk - Sandra Támerová

Peter Modrovský miluje vianočné koláčiky.


Peter Modrovský mal príjemný začiatok ďalšieho adventného týždňa. Najprv dostal od Mikuláša fixky, vraj také na tajné písanie. A potom samozrejme nejaké sladkosti a balóniky. Už teraz má však plnú hlavu Vianoc.

„Každý rok po celý môj život trávim Vianoce s mojou jedinou rodinou a tou sú mama a babka, a príde vždy aj strýko. Na stole nechýba kapor, rybacia polievka. Vždy je u nás príjemná atmosféra, veľa sa nasmejeme, babka je totiž hluchá, mama zas dosť kričí, a strýko z nich nechápe, takže máme doma menší cirkus,“ smeje sa tanečný profesionál, ktorému namiesto kolied vyhráva počas sviatkov z televízie Britney Spears.

Koledy teda chýbajú, sladkosti však určite nie. „Čo sa týka koláčikov, mám ich rád úplne všetky, občas to preženiem a potom je to na mne aj vidno. Milujem perníčky, torty, skrátka milujem sladké,“ priznáva Peter.

Zeleninu do neho nedostanete


Foto: Varecha.sk - Sandra Támerová

Denis Lacho zje zo zeleniny len paradajku a uhorku.


Sladkosti sa tak trošku podpísali aj na figúre Denisa Lacha, ktorý od čias svojho účinkovania trochu spevnel. „Na Mikuláša som dostal nejaké čokoládky a keďže som sa snažil aj poslúchať, tak aj nejaké peniažky. Týmto pozdravujem moje babky, super som sa najedol,“ smeje sa Denis.

Počas Vianoc by možno aj skúsil nejakú výživnú úpravu jedálnička, jeho telo sa však veľmi intenzívne bráni. „Mám menší problém, nemám totiž rád zeleninu, mám to už od malička. Zeleninu do seba jednoducho neviem dostať. Teda ako ktorú – paradajku zjem, uhorku – je to zelenina? Asi hej, tak aj uhorku. Ale takú cibuľu, alebo cesnak, to proste človek do mňa nedostane ani keby čo bolo. Ešte mrkvu mám rád.“ Takže u Lachovcov na Vianoce skôr nejaký ten kurací steak s hranolkami a kečupom, a potom tradičná šošovicová polievka.

Pri sladkostiach však prieberčivý určite nebude. „Koláčiky mám rád s marcipánom, musí ho byť strašne veľa,“ oblizne sa mladý talentovaný spevák. „No a babka robí na Vianoce výborné tvarohové štrúdle,“ dodáva. Aj vy ste sa práve oblizli? A ešte jedno príjemné zistenie. Teda pre nás. Denis nám totiž prezradil, že Varechu pozná veľmi dobre. Keď nedávno v televízii súťažil v relácii o varení, súťažné recepty hľadal práve na našej stránke. V súťaži síce nezvíťazil, ale jedlá jeho spolusúťažiacim veľmi chutili.

Koláče si objednajú u cukrárky


Foto: Varecha.sk - Sandra Támerová

Monika Bagárová na Vianoce nezvykne piecť.


Mladá sympatická speváčka Monika Bagárová sa zasa teší na to, že ju vianočné menu v ničom neprekvapí. „Na Vianoce to bude ako každý rok, budeme mať zemiakový šalát, rezne, možno bude aj kapor, ktorého má rada mamina. No a sladkosti a koláčiky, to zase priberieme krásne,“ usmieva sa Monika, ktorá však pri prvom, druhom i treťom pohľade nemá problém s nejakými kilami navyše.

Spaľuje aj počas prác v kuchyni? „Čo sa týka pečenia, nepečiem, lebo na to nemám čas. Ani u nás doma sa nejako nevypeká, obaja rodičia pracujú a sú dosť vyťažení, takže väčšinou všetko robíme na poslednú chvíľu, a tak ani tento nebudeme piecť, ale koláče si objednáme od nejakej dobre cukrárky,“ prezrádza. Mimochodom, z koláčikov najviac obľubuje linecké zlepované koláčiky a vanilkové rožteky.

V kuchyni len zavadzia


Foto: Varecha.sk - Sandra Támerová

Robo Opatovský sa kuchyni vyhýba.


Štvoricu mušketierov v našom predvianočnom rozhovore zavŕši Robo Opatovský. Ako vyzerajú jeho Vianoce v kuchyni? „No, zavadziam,“ smeje sa spevák. „Ja aj pomáham, ale vždy to zle dopadne. Vždy sa niečo rozbije, alebo spadne na zem, takže je lepšie, keď som skôr niekde obďaleč, kde tak nezavadziam.“

Vianočné menu Roba Opatovského sa skladá zo známych ingrediencií - je to vždy nejaká klasická ryba, buď losos, kapor, ale už mal na sviatočnom stole aj pstruha. Ako príloha sú na jeho tanieri väčšinou zemiaky s nejakou omáčkou, prípadne kapustnica. A predjedlo? Oblátky s medom a orechmi. No a hneď na druhý deň šampanské a torta, lebo Robo Opatovský má na Vianoce narodeniny! „Čo sa týka koláčikov, nejem ich veľa, a keď jem veľa, tak si nariadim nejaké to behanie po poli,“ vymenúva Opatovský a vzápätí opisuje svoj najobľúbenejší koláč.

„Keď je tam veľa čokolády, veľa šľahačky a veľa jahôd, a musí byť toho veľa. Moja manželka vždy fantasticky urobí či už tortu, alebo koláče.“ Sám sa do varenia príliš nepúšťa. „Mňa keby pozvali do nejakej relácie o varení, tak čaj, alebo praženicu pripálim, do čaju pridám veľa citrónu, bol by buď slabý, alebo príliš silný,“ vymenúva svoje nedostatky. Vraj zo všetkých dvesto obyvateľov malej dedinky pri Bratislave, kde býva, je najhorší kuchár. Ale spievať vie, takže mu odpúšťame, čo poviete?







Diskusia k článku







 



TOPlist