Súťaž:
Vychutnajte si pudingové popoludnie + výsledky súťaže

Inzercia, 6. decembra 2012     6 minút čítania

Ideálne na vychutnanie si sladučkých maškŕt je nedeľné popoludnie. Čas ničnerobenia, keď si môžete vyložiť nohy, zamyslieť sa a zasnívať do sveta sladkej fantázie...

A akú maškrtu si môžete pripraviť? No predsa puding! Jeho príprava je jednoduchá a časovo nenáročná, takže vám zostane dosť času na relaxovanie a snívanie☺ Klasické pudingy značky Dolcela od Podravky sú lahodne krémové a vďaka rôznym príchutiam vhodné pre celú rodinu. Vanilková a čokoládová príchuť je asi najobľúbenejšia a najpreferovanejšia medzi všetkými členmi rodiny. Uvariť si však môžete aj jahodový puding alebo kakaový. Hotový puding si môžete ozdobiť a ochutiť podľa svojej chuti a fantázie – čerstvým alebo kompótovým ovocím, postrúhanou čokoládou, šľahačkou, lentilkami alebo čokoládovými trubičkami.

MAXImálny pudingový zážitok


Pre ešte viac pudingového potešenia prináša spoločnosť Podravka pudingy Dolcela MAXI. Z obsahu jedného vrecúška si pripravíte puding až z 1 litra mlieka. Ten využijete nielen ako samostatnú maškrtu, ale aj ako ingredienciu pre prípravu chutných pudingových zákuskov. Na výber máte vanilkovú alebo čokoládovú príchuť.

Rozprávkové pudingy


Keďže príprava pudingu je jednoduchá, môžu vám pritom pomôcť aj vaše ratolesti. Aby ich to ešte viac bavilo a zaujalo, uvarte si rozprávkový Dolcela puding s postavičkami z obľúbených Disney rozprávok a naviac získate nálepky, s ktorými sa pohrajú deti. Pozvať na popoludňajšie pudingové posedenie si môžete napríklad princeznú Ariel, Mickey Mousa, Snehulienku, Macka Pu alebo McQueen-a.

Viac na www.podravka.sk

Súťaž


Pošlite nám do stredy 12. 12. 2012 na adresu online@pravda.sk fotografiu vás alebo niektorého člena rodiny pri varení pudingu. Aby ste boli zaradení do žrebovania, na fotografii musí byť zobrazený obal niektorého z produktov značky Dolcela. Najzaujímavejšie 3 fotografie budú odmenené balíčkami produktov Podravka. Nezabudnite do predmetu správy napísať heslo: Podravka 3, vašu adresu a telefonický kontakt.







Výsledky 2. kola súťaže:


Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL vybrala z 3. kola súťaže týchto troch výhercov balíčkov produktov Podravka:

1. Lenka Kozempelová, Poprad


2. Tibor Dolník, Vráble


3. Silvia Urbanová, Martin







Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 6. decembra 2012 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúcu stredu 12. decembra 2012 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce fotografie z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky a spĺňajú určené podmienky súťaže. Počet súťažných fotografií od jedného autora nie je obmedzený.
  • V prípade, že sa porota na výhercoch nezhodne, rozhodne sa o výhre pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov a ocenené fotografie na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a . s ., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.



  •  



    TOPlist