V Lidli je BIO, pretože BIO je zdravšie

Inzercia, 24. júla 2013     3 minúty čítania

-Inzercia-
Máte chuť urobiť niečo prospešné pre seba i životné prostredie? Ak ste odpovedali kladne, hľadajte v obchode produkty v bio kvalite. Vďaka značke Biotrend a sieti Lidl máte na výber z rozmanitých druhov kvalitného čerstvého ovocia a zeleniny. Na rozdiel od bio predajní a špecializovaných obchodov sa nemusíte obávať neúmerného predraženia. Produkty Biotrend kúpite v Lidli už tradične za vynikajúce ceny.



BIO je chutnejšie

Zeleninu a ovocie so značkou bio spoľahlivo spoznáte na prvý pohľad – prezradí ju farba, vôňa aj tvar. Chuť odhalíte až doma, ale určite svoju voľbu neoľutujete. Bio zelenina a bio ovocie totiž v porovnaní s ostatnými poľnohospodárskymi produktmi chutia lepšie! Prečo? Je to jednoduché a doslova, žiadna veda. Pestujú sa pod prísnou kontrolou tak, aby spĺňali prísne podmienky na kvalitu a zdravotnú neškodnosť, na dôkaz čoho disponujú príslušným certifikátom. Pri bioproduktoch máte stopercentnú istotu, že pri ich pestovaní neboli použité chemické prostriedky, priemyselné hnojivá či rastové stimulátory, neboli geneticky modifikované a neobsahujú konzervačné látky. Výsledkom je, že bio mrkva či bio jablko obsahuje oveľa viac vitamínov a minerálnych látok. Bioprodukty sú mimoriadne vhodné pre malé deti, najmä pre tých drobcov, ktorí práve začínajú s prvými príkrmami.

BIO, správna voľba pre životné prostredie

Bio však nie je dobré iba pre Vás, ale aj pre životné prostredie. Pri pestovaní poľnohospodárskych kultúr sú zodpovedne využívané prírodné zdroje ako voda a pôda, rešpektujú sa systémy a prirodzené cykly prírody a na pestovanie sa vyberajú také odrody, ktoré sú odolné proti chorobám a rôznych škodcom. Samozrejmosťou je recyklácia odpadov a vedľajších produktov.



O spoločnosti Lidl

Spoločnosť Lidl Slovenská republika, v.o.s. otvorila svoje prvé predajne na Slovensku v roku 2004. Počas jej pôsobenia na slovenskom trhu sa jej podarilo rozšíriť obchodnú sieť na 121. predajní.
Spoločnosť Lidl pravidelne pripravuje pre svojich zákazníkov zľavové akcie a špeciálne tematické týždne. Okrem potravinárskeho sortimentu sú v rámci týchto akcií ponúkané aj potreby pre domácnosť, kanceláriu, šport, zábavu alebo domácich majstrov.
Okrem značkových výrobkov nájdu zákazníci v regáloch obchodov Lidl tiež vynikajúce produkty predávané pod vlastnou značkou ako aj široký výber mliečnych a chladených výrobkov, údenín, rýb a hydinového mäsa. Navyše denne nechýba čerstvé ovocie, zelenina a rozmanitý výber pečiva. Celý sortiment tovaru neustále podlieha prísnej kontrole kvality a len dodávatelia, ktorí spĺňajú tieto vysoké normy kvality, môžu svoj tovar do Lidlu dodávať. Viac informácií na www.lidl.sk










 



TOPlist