O víne:
Večne vypredaný Alibernet od Rarigu je späť v najlepšej forme

Martin Motáček, Vino.Pravda.sk, 16. marca 2017     2 minúty čítania

Keď Rarigovci pred tromi rokmi zaexperimentovali a vytvorili ružový Alibernet, trh sa zbláznil. Víno, vytvorené na horúce letné mesiace, sa vypredalo ešte pred Vianocami. Na druhý rok ho teda spravili opäť. Rovnaká reakcia.

Víno doslova zmizlo. Dobré sa totiž samé predáva!



Ako prví Vám prinášame nový ročník tohto famózneho vína! Ružový Alibernet ročníka 2016: Ovocnejší ako kedykoľvek predtým, vyvážemý, svieži, podmanivý a naviac aj s novým designom! Kto si pamätá ročníky minulé (a že je vás tu kopa!), vie, že toto víno si zaslúži iba superlatívy. Hádam jediné, čo sa mu dá vyčítať je, že ho je vždy akosi primálo.

Ak chcete mať cez sviatky na stole ozajstný šperk, neváhajte. Za toto víno dáme ruku do ohňa.

Alibernet rosé (2016) od Víno Rariga

Slovenský ružový Alibernet s prenikavou vôňou lesného ovocia, ostružín a jemného jahodového podtónu. Toto víno má vyváženú ovocnú chuť s jemnou kyselinkou. Je to už tretí ročník, kedy firma Rariga vyrobila úspešný ružový Alibernet. Prvé dva ročníky sa veľmi rýchlo vypredali, znalci predpokladajú, že podobné to bude aj s týmto ročníkom.

Napriek tomu, že víno je určené na letné mesiace, pravidelne sa vypredá ešte do Vianoc. Na Víno.Pravda.sk stále je, ale ponuka je obmedzená.

Toto víno sa hodí k riečnym rybám alebo cestovinám.

Chcete dostávať Víno týždňa?

* indicates required


Diskusia k článku







 



TOPlist