Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 16. novembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom skvelé jedlá zo strukovín. Nebudú chýbať nápady na
dusené mäso, ako sú hovädzie po burgundsky, navarin, kurací paprikáš, bravčové s
mrkvou či králik na cesnaku. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu mangoldu, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk.
Strukovinové jedlá pripravil František Košuda, šéfkuchár
Wellness hotela Patince****.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Hrachové ragú s cuketou a tekvicou- Kuracie supreme s bôbovo-pšenovou zmesou
- Cícerovo-quinoové karí s kurkumou
- Tuniakový šalát s čiernou šošovicou a so šampiňónmi
- Zubáča na šošovicovo-zemiakovom šaláte
- Šošovicové lievance s údeným lososom
- Panenku s dvojakou fazuľou na víne
- Cícerový jogurtový šalát s pečeným lososom
- Placky z čiernej fazule s kalerábovým dipom
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 16. novembra v denníku Pravda
Diskusia k článku