Trendy:
Sladký rozprávkový maratón už zajtra!

Varecha.sk, 26. októbra 2010     3 minúty čítania

Krásne rozprávky si môžete vypočuť od známych hercov, spevákov, či moderátorov už zajtra v bratislavskom nákupnom centre Polus City Center. Príjemné chvíle z rozprávkami si zasa môžete osladiť koláčikmi zdobenými šikovnými detičkami a ešte aj prispejete na dobrú vec.

Deň plný rozprávok zažijete v stredu 27.októbra, počas celého dňa - od 9:00 do 21:00, v priestoroch Hlavnej rotundy nákupného centra a kníhkupectva Panta Rhei.

S rozprávkovými postavičkami či inými atrakciami sa deti budú môcť stretnúť aj na iných miestach obchodného centra a naživo uvidia i známe televízne tváre ako Petru Polnišovú, Ivetu Malachovskú, Zuzanu Fialovú, či Patríciu Jarjabkovú – Garajovú. Celý rozprávkový maratón odštartuje riadkami svojej obľúbenej rozprávky Tomáš Bezdeda.
V rámci programu prečíta rozprávku a zahrá na gitare aj slovenský virtuóz Peter Bič, dvorný gitarista kapely IMT Smile.

V priestoroch Hlavnej rotundy počas celodenného maratónu diváci uvidia predstavenia profesionálnych divadelných súborov, ktoré budú striedať detské vystúpenia zo základných a materských škôl Mestskej časti Bratislava – Nové Mesto. Svoje umenie predvedú divadelné zoskupenie Creative Show, Divadlo Gašparček, Ludus, či Bratislavské bábkové divadlo.

„V spolupráci so známymi divadelnými súbormi sme chceli pripraviť také podujatie, ktoré nielen deťom, ale aj ich rodičom pripomenie krásne rozprávkové časy. A povedie k zamysleniu nad princípmi ľudskej dobroty a čestnosti,“ dodáva Danka Hanzelová, riaditeľka marketingu PCC.

Hosťami podujatia budú okrem žiakov zo ZŠ a MŠ mestskej časti Nové Mesto aj deti z detských domovov a domovov sociálnych služieb. Akcia je totiž venovaná aj deťom, ktoré nemajú ľahký životný údel a musia bojovať s mnohými zdravotnými problémami.

Na podujatí sa zúčastnia nielen ako diváci, ale v rámci tvorivých dielní budú spolu so známymi hercami a osobnosťami pripravovať rozprávkové dobroty. Akcia bude zároveň vyvrcholením autorskej súťaže šikovných detičiek, ktorých úlohou bolo zapojiť sa do súťaže napísaním vlastných básničiek a rozprávok, v prípade škôlkarov nakreslením rozprávky na tému „Moja rozprávka“.

Na krásnom rozprávkovom podujatí sa môžete zabaviť vy aj vaše ratolesti, ale zároveň aj pomôcť dobrej veci. Kúpou ozdobených koláčikov od šikovných detičiek z chránených dielní a zariadení sociálnych služieb totiž môžete prispieť na pomoc dlhodobo chorým deťom.


Komerčná informácia.



Diskusia k článku







 



TOPlist