Skvelé nápady:
6 dobrých dôvodov, prečo nevylievať nálev z olív

Jana Klimanová, dnes 06:00     3 minúty čítania

Tento slaný, pikantný a aromatický tekutý poklad sa dá využiť niekoľkými spôsobmi. Keď si prečítate tieto tipy, nabudúce už určite neskončí v kuchynskej výlevke.



Foto: Shutterstock

1. Na dochutenie šalátov

Nálev z olív je ideálny na dochutenie šalátových zálievok. Stačí ho zmiešať s olivovým olejom, citrónovou šťavou a trochou medu, a získate jednoduchú, no lahodnú zálievku. Skvele sa hodí k listovým šalátom, paradajkám, uhorkám alebo stredomorským kombináciám so syrom feta.





ANKETA: Končí u vás nálev z olív v dreze?

65,4%



34,6%







Diskusia k článku







 



TOPlist