Sezóna grilovania je za dverami

Inzercia, 15. mája 2014     5 minút čítania

- Inzercia -
Existuje snáď niekto, kto by nemal rád grilovanie? Určite nie! Teda aspoň my nikoho takého nepoznáme, takže to musí byť pravda! Grilovanie je všeobecne známe ako zdravý spôsob prípravy a konzumácie jedla. Spočíva v opekaní mäsa, rýb, zeleniny alebo ovocia a ponúka tak zdravú alternatívu prípravy jedál v porovnaní s varením na oleji.



Sme radi, že Vám môžeme predstaviť cenami ovenčený systém priamo z afrického vidieka - prenosný gril Delimano Cobb. Inovácia priamo zo srdca Afriky, gril Delimano Cobb bol pôvodne navrhnutý ako varný systém pre vidiecke oblasti bez prístupu elektriny. Teraz je zdokonalený na kompaktný, ekologický, prenosný a neuveriteľne efektívny gril, s ktorým môžete pripraviť čo len chcete – kedykoľvek a kdekoľvek.

Unikátny gril Delimano Cobb nemá vo svojej triede konkurenciu. Je ideálny na domáce grilovanie aj na výlety, preto ho určite využijete pri kempingu, organizovaní záhradnej grilovačky alebo na príjemnom rodinnom pikniku. Umožní Vám pripraviť prekvapujúco veľké množstvá jedla a to skoro hneď – gril Delimano Cobb je pripravený grilovať do 10min. Zeleninu môžete naukladať okolo zásobníka, zatiaľ čo mäso na hamburgery, steaky a ostatné chody upečiete na hlavnej časti. Použitie kupolovitého poklopu z nerezovej ocele s teplovzdornou rúčkou  napomnáha ešte rýchlejšej príprave jedla. Otvory v poklope zaisťujú rovnomernú ventiláciu počas celého procesu varenia a vytvárajú efekt teplovzdušnej rúry. Štandardná mriežka grilu Delimano Cobb je pokrytá jednoducho čistiteľným, nepriľnavým teflónovým povrchom. Na rýchle a bezpečné nadvihovanie môžete použiť napríklad vidličku. Vďaka unikátnemu dizajnu nieje v spodnej časti generované teplo, takže sa ho môžete bezpečne dotknúť aj počas varenia. Pre ešte väčšie pohodlie sú všetky súčasti vhodné do umývačky riadu.



Gril Delimano Cobb si môžete zakúpiť na stránke delimano.sk/grilovanie, kde momentálne prebieha aj akcia 1+1=3. Čo to znamená? Jednoducho si vyberiete ktorékoľvek 3 produkty Delimano a zaplatíte len za 2. Najlacnejší produkt tak získate úplne zadarmo!








 



TOPlist