Prvé narodeniny:
Mesačník Varecha má už rok. Pozrite sa, ako ho pre vás tvoríme

Jana Štrbková, mesačník Varecha, 23. marca 2023     6 minút čítania

Takto pred rokom sme priviedli na svet náš mesačník Varecha. Nakuknite s nami do zákulisia jeho príprav aj narodeninovej oslavy.



Foto: Jana Štrbková

Našu Varecha.sk pre vás a spolu s vami tvoríme už viac než 13 rokov. Jej súčasťou je už 5 rokov aj Televízia Varecha a pred rokom k nej pribudol aj mesačník Varecha.

Na stránkach časopisu sme za dvanásť mesiacov priniesli už vyše tisícku výborných receptov a ešte viac rád. Vyspovedali sme množstvo špičkových kuchárov aj cukrárov, ktorí nám odtajnili svoje tipy na výborné jedlá aj dezerty.

Rozprávali sme sa s celebritnými gurmánmi, ktorí nás pustili do kuchýň a prezradili tajomstvá zo svojho života aj kulinárskeho umenia. Za krásnymi reportážami o miestach, ktoré sa oplatí navštíviť aj ochutnať sme precestovali Slovensko a aj svet.

Ďakujeme za vašu priazeň, vďaka nej môžeme v milovanej práci pokračovať ďalej.

Vitajte na našej oslave

Prvý úspešný rok vydávania nášho kulinárskeho mesačníka sme v štúdiu TV Varecha oslávili úžasnou tortou a vlastnoručne pripraveným chutným pohostením. A tu sme my, ktoré časopis Varecha pre vás tvoríme (zľava): Janka Štrbková, Veronika Lucáková, Jana Stárková a Jarka Horváthová.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

K narodeninám, samozrejme, patrí aj torta. Tá naša bola pistáciová, doplnená malinami a chutila božsky. Upiekla ju redaktorka TV Varecha Veronika spolu so šéfredaktorkou Jankou.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Ochutnajte aj vy našu narodeninovú tortu podľa videoreceptu TV Varecha


Tabuľa plná dobrôt

Na oslavu každá členka tímu Varecha pripravila svoju obľúbenú dobrotu.

Redaktorka Jarka (vľavo) upiekla na oslavu koláčiky, ktoré patria do rodinnej pokladnice a volajú sa dobré pocheraje. Šéfredaktorka Janka na zábere práve ochutnáva vynikajúce talianske slané sušienky.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Na love najlepších receptov

Svoje recepty nám odtajňujú najlepší šéfkuchári. Fotograf Ľuboš Pilc zachytáva portrét Rasťa Anguša z Banskej Štiavnice, ktorý nám prezradil recept na svoj vynikajúci rib eye steak.



Foto: Jana Štrbková

Učia nás piecť špičkové cukrárky

Vynikajúca televízna cukrárka Monika Sisková nám prezradila recepty na svoje výnimočné dezerty z piškótového cesta.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Krásna momentka z lejaku

V záhrade poriadne pršalo, no my sme pod malou strieškou odfotili tieto prekrásne dezerty šikovnej Dominky Onofrejovej.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Nielen recepty, ale aj videá

Aby sa vám doma lepšie varilo a pieklo, mnohé recepty, ktoré pripravujeme do mesačníka, nakrúcame aj v podobe videí a to by nešlo bez našich kameramanov Tomáša Písečného a Mateja Pilca.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc


Známe osobnosti vo Vareche každý mesiac

Obľúbená speváčka Mária Čírová nám upiekla veľkonočného barančeka a porozprávala nielen o pečení, ale aj o tom, ako sa učila povedať nie, o výchove detí aj o sláve.



Foto: archív Jany Štrbkovej

Najlepšie recepty celebrít odskúšané

Janka Štrbková upiekla výborný orechový koláč podľa receptu, ktorý jej prezradila herečka Zuzka Tlučková a na tomto zábere sa ho snaží čo najkrajšie odfotiť, aby sa pekne vynímal aj v časopise Varecha.



Foto: archív Jany Štrbkovej

Želania krstných máme naplnené

Sme šťastné, že po roku sa napĺňajú želania krstných mám, moderátorky Katky Brychtovej a pekárky Razije Kudlicsky Trnačević, aby bol časopis plný skvelých receptov, rozhovorov, príbehov a listovali v ňom tisíce čitateľov.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Prvý ročník pekne pokope

Tisícdvesto strán plných receptov, tipov, rád, rozhovorov a príbehov, to je prvý ročník mesačníka Varecha. Ale celý tím už pečie, varí, píše, fotí a nakrúca ďalej.



Foto: Jana Štrbková






Diskusia k článku







 



TOPlist