Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj prírodné prípravky Chlorella a Zelený jačmeň!

Varecha.sk, 21. októbra 2010     6 minút čítania

VYHODNOTENIE súťaže o prírodné prípravky Chlorella a Zelený jačmeň. [Aktualizácia 28.10.2010]

Prírodné prípravky Chlorella a Zelený jačmeň získavajú recepty:

Lekvárové šatôčky od používateľa dorisa

Vrchárska kelovica od používateľa marianne69

Plnená tekvica od používateľa samanka

Krémová tekvicová polievka od používateľa bublika

Parížske srdiečko - bezlepkové od používateľa Janka81


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 28. októbra 2010 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú prírodné prípravky Chlorella a Zelený jačmeň.

1. cena - Zelený jačmeň 220g a Chlorella 750 tabliet
2. cena - Zelený jačmeň 100g + Chlorella 750 tabliet
3. cena - Zelený jačmeň 220g
4. cena - Zelený jačmeň 100g
5. cena - Chlorella 750 tabliet


Chlorella je jednobunková sladkovodná riasa, ktorá žije na našej planéte už asi 2 milióny rokov. Obsahuje veľké množstvo chlorofylu, komplex živín, viac ako 50% bielkovín, sacharidy, vitamíny (beta-karotén, vitamíny B1, B2, B6, B12, C, E a K, kyselinu listovú, pantoténovú, cholín), minerálne látky (draslík, vápnik, meď, jód, železo, horčík, mangán), nenasýtené mastné kyseliny, vlákniny a nukleové kyseliny (RNA/DNA). Chlorella sa často označuje aj ako tzv. superpotravina a je veľmi obľúbená hlavne v Japonsku a USA.

Zelený jačmeň je výživový doplnok zo sušenej šťavy z výhonkov z mladého jačmeňa. Je to výnimočný koncentrát bohatý na široké spektrum výživných látok s pozitívnym účinkom na ľudský organizmus. Funguje ako prírodný antioxidant, takže slúži ako prevencia mnohých chorôb. U ľudí s nadváhou pomáha konzumovanie zeleného jačmeňa čistiť cievne steny od tuku, regulovať hladinu škodlivého cholesterolu a upravovať vysoký krvný tlak i hmotnosť.

Bližšie informácie o produktoch nájdete na stránke www.clea.sk .

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 21. októbra o 12:00 a končí nasledujúci štvrtok 28. októbra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    julica
    Och, super ceny! Recepty nei sú tematicky odlíšené, napríklad na zdraviu prospešné? :)
    ailuj82
    aj ja sa teším na takéto ceny. Dúfam, že sa mi podarí niečo upiecť a vyhrám :)
    tatranka
    Keď som si prečítala,o aké ohromné výživové doplnky hráme,zmenila som svoju mienku z prvého pocitu a sklamania na uvedené darčeky.Predsa som len asi pomerne materialisticky založená - za čo sa vlastne hambím.Chcela by som poďakovať za krásne a praktické darčeky,ktoré som v krátkej dobe získala na -vareche - od tescom
    vybusna
    @tatranak vobec sa nehanbi, ja som tiez ostala zarazena, pokial som nevedela vo co go....ale ten jacmen...ten jacmen, ten by som ja tak chcela
    dorisa
    Keď sa tak napapkáme tých našich výtvorov kuchárskych a cukrárskych,tak nám dobre padnú prípravky od sponzora. Len ich vyhrať!!! Poznám ptrodukty, treba ich telu dať. Tak,varecháči a vstupujeme do ďalších súťaží.
    sjuz
    Áno, toto sú perfektné ceny:), a naozaj pomáhajú:), aj moja sestra na nich "fičí" :) Držím palce všetkým:)!!!
    katherinkatka
    výhry vyzerajú super, len "zelený jačmen" na bezlepkovej diete nemôžem :((( ... takže tento týždeň oddychám.
    evanaaa
    poznám tieto produkty z čítania, rôznych reklám a keby neboli drahé, už ich mám. Súťaží s anezúčastňujem - recepty nedávam, lebo viem, že najviac uspejú tie odfotené alebo s fotopostupom, a na to ja nemám podmienky. A ak by som aj nejaké pridala, viem, ako niektorí spomínali, málokto si ich všíma, aj mňa najprv zaujmú tie, ktoré vidím na foto. Ale ppozriem si aj tie druhé, aj z nich ma mnohé zaujmú.
    evanaaa
    A ešte - tie jedlá, ktoré varím ( pečiem ) mi až také atraktívne nepripadajú, aby zaujali natoľko, že by som s nimi dokonca vyhrala. Ale stále sa chystám aj napriek tomu niečo pridať, ak sa mi podarí, nie len kvôli súťaži. Atiež viem, kto nehrá, nevyhrá.
    tetuska
    Zišli by sa oba prípravky, alebo aspoň jeden, minule som sa chystala do súťaže, ale akosi som na to časom pozabudla a potom bolo už neskoro..je tu veľa výborných receptov, prečo by som mala vyhrať práve ja...
    jezibabka1
    a taký pancreolan by vám nestačil ??????? Samozrejme robím si srandu, lebo po prečítaní príspevku od @jerica , by som aj ja takúto výhru prijala, ale už radšej mojimi receptami neprispievam, lebo ako sa vyjadrila @klaura je tu množstvo perfektných receptov a neviem, či by som so svojimi receptíkmi niekoho ohúrila:) Ale teším sa na všetky nové recepty a prajem všetkým výhru, takže hor sa do varenia, prispievania, súťaženia, lebo táto cena stojí za to.
    jezibabka1
    @julica nehnevaj sa, ale na jeden Tvoj pozitívny komentár pripadá 10 Tvojich negatívnych komentárov. PREČO?
    julica
    treba lepsie hladat, jezibabka. ci aj tento povazujes za negativny? :)
    ailuj82
    no škoda že ja nič... :(. Ale výhercom gratulujem :)
    vybusna
    no tiez nic :o(...hadam nabuduce :o)))) a vsetkym gratulujem!!!!!
    evas13
    Tiež sa pripája s gratuláciou výhercom.
    dorisa
    Veľmi pekne ďakujem všetkým, hlavne tým, čo mi fandili , ja tiež blahoželám výhercom súťaže. Teším sa na dalšie recepty.
    dorisa
    @evanaaa , ja tiež nevarím, a ani nepečiem nejaké atraktívneč jedlá a koláče, ja som obyčajná žena,ktorá má doma chlapa, ktorý má rad sladké, a preto potrebujem piecť a variť ľudové veci. A preto nezaháľaj a posielaj receptíky, a raz možno sa budú páčiť oku porote. Ja ti to zo srdca prajem.
    marianne69
    Aj ja pekne dakujeeeem,urobilo mi to obrovsku radost,taktiez blahozelam ostatnym vyhercom a tesim sa spolu s Vami na dalsie recepty.
    janka81
    ďakujem mooooooooooooc, som šťastná :))))
    a blahoželám ostatným výhercom
    tatranka
    Blahoželám výhercom a teším sa na nové nápadité recepty.
    janazjarku
    Gratulujem dievčatám k výhre :-) Moja krásna panvica dorazila v pondelok a dva dni som ju obdivovala !
    voz12
    všetkým výhercom srdečne blahoželám
    3342_1272910489 - profilový obrázok
    jo
    jo
    blahoželám výhercom
    dorisa
    Dnes ku mne dorazli moje dlhoočakávané prípravky(chlorella a zelený jačmen). Veľmi pekne ďakujem , teším sa z nich.




     



    TOPlist