Trendy:
Predvianočné stretnutie s kórejskou kuchyňou

18. decembra 2009     5 minút čítania

Pozývame Vás na stretnutie s kórejskou kultúrou a kuchyňou v našej maloobchodnej predajni Seoul Plaza. Môžete tu objaviť zdravé jedlá, ktoré preslávili Kóreu, ako je napríklad kimči. Ochutnáte aj naše vynikajúce kórejské hrušky Singo, objavíte jedlá, aké ste dosiaľ nevideli a sme si istí, že sa k nám aj v budúcnosti radi vrátite.


Foto: Korea Foods s.r.o.


Kórejská kuchyňa je zameraná na zdravé jedlá, čím sa diametrálne odlišuje od japonskej a čínskej kuchyne. Kórejské jedlá nie sú vyprážané a sú zväčša vegetariánske. Kórejská kuchyňa je veľmi prispôsobivá a väčšina jej typických ingrediencií sa môže použiť aj v iných kuchyniach. Aj v slovenskej kuchyni môžete vyskúšať nepreberné množstvo chuťových variácií s ingredienciami pochádzajúcimi z Kórei.

Pre zdravé stravovanie je dôležitá pestrosť. Kórejské jedlá budú pre pestrosť vášho jedálnička neprekonateľným prínosom. Vyskúšajte nové chute a vône, objavte kórejskú kuchyňu a prispôsobte si ju pre každodenné varenie. V našej predajni nájdete inšpiratívne kuchárske knihy, veľa dobrých nápadov nájdete aj na internete. Opýtajte sa našich ochotných predavačiek, ako používať pre vás dosiaľ neznáme ingrediencie. Máme na pamäti vaše zdravie a spokojnosť a ponúkame vám široké spektrum výrobkov, z ktorých si môžete vyberať.

Chceme našim slovenským zákazníkom predstaviť kombinácie slovenských potravín s kórejskými produktmi. V predajni Seoul Plaza nájdete aj čerstvú zeleninu, aká sa pestuje aj v Kórei, ktorá je vhodná do šalátov aj na varenie. Veľa ľudí sa domnieva, že kórejská kuchyňa musí byť štipľavá. S týmto názorom nesúhlasíme, lebo v pestrej palete kórejských jedál sa nájdu jedlá všetkých chutí. Môžeme ich charakterizovať ako jedlá plnej chuti, ktorých štipľavosť závisí jedine na rozhodnutí kuchára.

Väčšina kórejských jedál nie je náročná na prípravu a je vhodná na všetky príležitosti. Kórejská kuchyňa ponúka jedlá vhodné pre všetky chuti: vegetariánske, mäsové, ostré, pikantné, nakladané, sladké, kyslé… Objavte jej typické ingrediencie, ako je sezamový olej, ostrá červená paprika, cesnak, ryža a zelenina.

Spoločnosť Korea Foods s.r.o. a jej maloobchodná predajňa Seoul Plaza si za štyri roky svojho pôsobenia na slovenskom trhu získali veľa spokojných zákazníkov. Predajňa Seoul Plaza každého očarí svojou priateľskou atmosférou, ochotným personálom a pestrou ponukou. Každý, kto vstúpi do predajne je nielen zákazníkom, ale aj váženým hosťom, ktorému musíme vyjsť ústrety. Na návštevu predajne Seoul Plaza potrebujete viac času ako na nákup v bežných potravinách.

V naleštených regáloch sa jagajú nezvyčajné omáčky, marinády, korenia a nápoje, neuveriteľné množstvo rozličných druhov rezancov a morských rias, vynikajúce sušienky, drobné pečivo, oriešky, varené gaštany, čaje, slané chrumky aj jemne zdobený porcelánový riad. Ak hovoríme o predajni Seoul Plaza, nesmieme zabudnúť na širokú ponuku rôznych druhov ryže.

Spoločnosť Korea Foods a predajňa Seoul Plaza pripravujú pre zákazníkov stále nové milé prekvapenia aj tradičné obľúbené akcie. V roku 2009 sme pripravili predvianočný bláznivý výpredaj za neuveriteľné ceny. Príďte ochutnať vynikajúce ázijské špeciality a odneste si domov chuť a vôňu Ázie so zľavou na vybrané produkty až 50%.

Urobte prvý krok a vyskúšajte našu širokú ponuku potravín a ingrediencií, ktorú sme pre vás pripravili. Pozývame vás na predvianočnú akciu zliav na vybrané druhy tovaru. Tešíme sa na vašu návštevu.

Cenová bomba – veľký vianočný výpredaj

ZĽAVY 40% - 50% na vybrané druhy tovaru

17. – 24. decembra 2009

Ázijské potraviny Seoul Plaza, Bajkalská 5/C, tel: 02/44 37 39 00
09:00 – 19:00 (24.12. do 13:00)

Veľkosklad Korea Foods s.r.o., Na pántoch 18, 02/ 44 87 11 29
(predaj vo veľkoobchodnom balení)
09:00 – 17:00 (24.12. do 12:00)

Ponuka platí do vypredania zásob.

Komerčná informácia




Diskusia k článku

Vymazať
kimlo
Chodievam do tejto predajne, majú tam naozaj široký výber pre milovníkov ázijskej kuchyne.
Vymazať
kikiriki
Je to napisane zaujimavo, ale hned v prvej vete je chyba: korejska kuchyna je zamerana na zdrave jedla, cim sa diametralne odlisuje od japonskej kuchyne? To veru nie. Uz viacero rokov zijem v Azii a viem porovnat. Japonska kuchyna je rozhodne zdravsia nez korejska, o com svedci uz len napriklad skutocnost, ze prave Japonsko ma najdlhsiu priemernu dlzku zivota. Podla mna treba chybu v clanku opravit.






 



TOPlist