Foto: Mecom
Leto, grilovanie, dobrá nálada a Mecom patria jednoznačne k sebe. Veď práve vďaka Mecomu je grilovanie plné šťavnatých unikátnych aj tradičných chutí. Spoločnosť Mecom vyrába už viac ako 15 rokov najširší sortiment kvalitných výrobkov na grilovanie. A ako sa hovorí skúsenosť je nadovšetko, takže za tie roky vycibrili všetko do úplnej dokonalosti. Od špecifických unikátnych klobások až po tradičné špekáčiky. A to všetko s množstvom rôznych príchutí a v rôznych baleniach, z ktorých si vyberie naozaj každý. Veď aj čísla hovoria za všetko – za jednu sezónu pripravia v Mecome takmer 7 miliónov klobás na grilovanie. Ak by sme ich poukladali za sebou, tak by vytvorili dĺžku asi 600 kilometrov.
Ak sa chceš zapojiť do letnej súťaže a my vieme, že sa určite chceš, stačí si kúpiť niektoré zo 190 gramových balení klobások na grilovanie označenými žltou samolepkou. Následne na webe www.mecomsutaz.sk zadáš kód z nálepky a si v hre. Ak k tomu pomôžeš Čekymu natextovať letný hit, tak je tvoja šanca na výhru hneď dvojnásobná. Samozrejme, čím viac výrobkov kúpiš a viac kódov zadáš, tým je k tebe výhra bližšie. Tak neváhaj a griluj túto sezónu výlučne s Mecomom.
Foto: Mecom
„Grilovacie produkty vyrobené len z tých najkvalitnejších a starostlivo vybraných surovín prinášame na trh už viac ako 15 rokov. Naši zákazníci za tie roky už veľmi dobre vedia, že na naše produkty z radu pre grilmachrov sa môžu vždy spoľahnúť. Tradične sú obľúbené klobásky so syrom, bavorské klobásky ako aj minibernery so slaninou a syrom. Populárne sú aj dokonale vyladené mix balenia, po ktorých záujem každoročne rastie. Tento rok prinášame aj novinku a tou sú klobásky so syrom čedar.“, hovorí brand manager Mecom Group Patrik Pencák. Mecom vyrába svoje grilovacie špeciality na najmodernejších linkách z kvalitného čerstvého mäsa, ktoré si sám rozrába vo svojich prevádzkach v Humennom a v Lučenci.
Foto: Mecom
Náš tip na ugrilovanie tej najlepšej klobásky
Aby boli vaše klobásky dokonalé, tak tu máme jednu dobrú radu nad zlato. Je veľmi dôležité, aby sme pred grilovaním nechali klobásky aspoň 20 – 30 minút odstáť tak, aby sa ich teplota vyrovnala teplote prostredia. Klobásky nedávame na gril priamo z chladničky a už vôbec nie zmrazené. Môžete si byť istí, že toto krátke čakanie určite bude stáť za to a takto sa vám klobásku podarí ugrilovať fantasticky chrumkavú a zároveň vnútri prepečenú a šťavnatú. Ak by sme dali na gril príliš studenú klobásu, mohlo by sa stať, že horúce teplo ju spálili zvonka, ale vnútro sa poriadne neprehreje. A to samozrejme nechceme. Takže teraz už vieme, ako na to, a tak poďme všetci textovať a grilovať.
Mecom Group je najväčším slovenským výrobcom mäsových výrobkov a od roku 2021 je súčasťou spoločnosti Smithfield Foods, ktorá je najväčším spracovateľom bravčového mäsa na svete. Smithfield Foods je spoločnosť s dlhoročnou tradíciou. Bola založená v roku 1936 v americkom Smithfielde a dnes je globálnym svetovým lídrom v oblasti mäsospracujúceho priemyslu. Spoločnosť zamestnáva viac ako 55 tisíc pracovníkov a dosahuje ročné tržby viac ako 16 miliárd dolárov.