Na ich prípravu potrebujeme mlieko, hladkú múku, vajcia, vanilkový cukor a štipku soli. Všetko rozšľaháme a cesto necháme 5 minút odpočívať. Ak chce niekto palacinky so slanou náplňou, vanilkový cukor vynechá. Recept vskutku jednoduchý!
Cesto by malo byť husté, asi ako poctivá domáca smotana. Ak bude moc riedke, palacinky sa budú trhať, ak husté, zle sa bude liať po panvici. Výsledok bude ako zo školskej jedálne. Palacinky sa najľahšie pripravujú na panvici s nelepivým povrchom. Úplne najideálnejšia voľba teda musí byť zákonite keramická panvica.
Keramický povrch je prevratnou novinkou v gastronomickom priemysle a v súčasnej dobe už rapídne mení trendy a zvyky pri varení. Značka Delimano patrí v súčasnosti k lídrom na trhu keramického riadu. V čase vianoc, sme pre Vás naviac pripravili zaujímavú akciu. Teraz za cenu jednej panvice na palacinky Delimano Ceramica Prima dostanete rovno dve! Ideálna príležitosť urobiť radosť sebe i niekomu, koho máme radi.
Panvice na palacinky Delimano Ceramica Prima teraz dve za cenu jednej!