Trendy:
Ochutnajte Slovensko v našich najlepších reštauráciách!

Redakcia, 9. decembra 2014     2 minúty čítania

O tom, že Slovensko je plné pestrých chutí a krásnych miest aj počas zimných mesiacov, sa môžete presvedčiť na Zimnom festivale jedla, ktorého v poradí tretí ročník sa začína už 14. januára a potrvá do 17. februára 2015.


Foto: Shutterstock


Zimný festival jedla prebieha priamo vo vybraných TOP reštauráciách, vďaka čomu ponúkne návštevníkom nielen zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, ale aj výnimočný pocit z atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu. Naozaj veľmi výhodné ceny festivalového menu sú zárukou toho, že skutočne každý, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, môže navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo nedostupné reštaurácie Slovenskej republiky.

Všetkým záujemcom ponúka uchmatnúť si tie najvychytanejšie degustácie už teraz v predpredaji, ktorý začal už od 1. decembra 2014. Zapojené reštaurácie ponúkajú gastronomickým nadšencom festivalové menu, ktoré pozostáva z 3 jedál:

- Naše ikonické jedlo - charakterizujúce danú reštauráciu
- Chute regiónov - s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
- Recepty našich mám - podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou

Populárne Gurmán busy budú čakať na svojich fanúšikov aj tento rok – skvelá gastronomická jazda a stretnutie so šéfkuchármi je jednoducho nezabudnuteľná kombinácia.

Pre všetkých záujemcov máme pripravené aj tri jedinečné novinky:
- Gurmán pobyty – príjemný víkendový pobyt za zvýhodnené ceny a gastronomický zážitok v jednom.
- Sprievodné akcie – zabíjačka, koncert a iné prekvapenia, sú zaujímavými zážitkami, ktorými Vás reštaurácie určite ohúria.
- Platba kartou prebehne ihneď, už žiadne čakanie!

Rozhodne je toho veľa, na čo sa tešiť!



Diskusia k článku







 



TOPlist