Trendy:
NESCAFÉ Dolce Gusto – pretože káva nie je len čierna.

redakcia, 14. júla 2011     4 minúty čítania

V marci značky NESCAFÉ Dolce Gusto a KRUPS predstavili prvý poloautomat medzi kapsulovými kávovarmi. Kávovar CREATIVA je určený všetkým, ktorí majú radi pohodlie a pokročilé technológie. [AKTUALIZOVANÉ 21.07.2011 o výhercov súťaže]

Kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Creativa získava:

Iveta Csóková, Bebravská 24, 82107 Bratislava

Srdečne blahoželáme!

(Správna odpoveď: CAPPUCCINO ICE a NESTEA)

Poloautomat sa dá naprogramovať, má farebný LCD display s piktogramami a všetky informácie ponúka v slovenčine. Kávovar sa od svojich predchodcov vyznačuje viacerými zaujímavosťami. Umožňuje vytvorenie a uloženie vlastného receptu obľúbenej kávy, pridanie nových variant kapsúl, či automatickú prípravu ranného nápoja v čase, ktorý si nadstavíte. Automatická príprava nápoja, podľa zvoleného času sa realizuje z ponuky jednokapsulových káv.

Prípravu kapsúl uľahčujú síce drobné, ale dôležité detaily: nerezový magnetický držiak kapsúl s pohodlným nasadzovaním, nerezový navigačný a potvrdzujúci ovládač, nerezová aretačná páka so zdvíhačom a tácka na odkvapkávanie s nastavením výšky v troch polohách. Zelený/červený LED indikátor zapínania/vypínania, transparentná nádržka na vodu s objemom 1,5 l a tzv. Thermoblock, v ktorom sa uskutočňuje ohrev vody – urýchľuje prípravu nápoja a zároveň zabezpečuje konštantnú teplotu vody pre správne sparenie kávy.

Poloautomat Creativa je vybavený aj funkciou automatického vypnutia prístroja, ktorú si môžete nastaviť od 5 do 60 minútach, čo zaručuje energetickú úspornosť. K ďalším funkciám patrí aj automatické upozornenie na údržbu kávovaru, jeho vyčistenie od usadenín, automatické pripomenutie nutnosti odvápnenia prístroja. Pri údržbe prístroja je k dispozícií aj názorný sprievodca na LCD obrazovke, ktorý ukazuje jednotlivé kroky odvápnenia a preplachovania.

Výhoda všetkých prístrojov NESCAFE Dolce Gusto je extrémna rýchlosť, čistota, spoľahlivosť, jednoduchá príprava nápojov. Tlak 15 barov je pri NESCAFÉ Dolce Gusto štandardom a tak sú prístroje úplne porovnateľné s profesionálnymi espreso prístrojmi. NESCAFÉ Dolce Gusto má v súčasnej dobe 22 nápojových variantov na trhu.

Caffé Grande Intenso, veľká šálka kávy s intenzívnou chuťou, s intenzívnou arómou a so zlato-hnedou zamatovou „cremou“ vyrobená z tých najlepších zrniek kávy (100% Arabica), určená pre každé ranné prebudenie.




Druhý nápojový variant, prémiové intenzívne espresso Espresso Barista, určené pre kávových labužníkov má intenzívnu chuť a bohatú arómu. Hustá „crema“ –pena na povrchu voňavého čierneho nápoja dodáva tomuto silnému espressu pravú zlatú korunu.




Tretím novým variantom je káva Buondi, s limitovanou distribúciou iba v elektro predajniach a na webe. Intenzívne espresso s vysokým stupňom horkosti a chuťovým charakterom Robusty. Ide o dokonalú harmóniu chuti a arómy.





Viac informácií nájdete www.dolce-gusto.sk a www.krups.sk




Súťaž!

Stačí odpovedať správne na uvedenú otázku a ste v hre o kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Creativa!

Súťažná otázka: Ktoré varianty nápojov NESCAFÉ Dolce Gusto patria medzi letnú limitovanú edíciu, ktorá sa pripravuje za studena?

Odpoveď nájdete na www.dolce-gusto.sk.

Správnu odpoveď posielajte do 21.júla 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk .

Komerčná informácia





Diskusia k článku

dorisa
Púšťala som si tie videá o príprave- skvelé, konečne som pochopila princíp prípravy kávičky.
andys
@dorisa , darovala som teraz maminke k narodeninám to maličké dolce gusto - piccolo, je to skvelá vec. Dúfam, že jej bude dlho robiť radosť :)
dorisa
@andys , Ja som to aj chcela kupiť, len tie kapsule sa mi zdajú dosť drahé, ale , určite sa to vyplatí v konečnom dosledku a ako darček je to veĺmi vhodné. Možno napíšem Ježiškovi:)
andys
@dorisa , napíš :) A potom sa príď pochváliť, či Ti priniesol ;) Myslím, že určite to nie je pre silných kávičkárov, to je potom naozaj dosť drahé. My sme k darčeku dodali aj tri krabičky kapsúl, pre začiatok :)






 



TOPlist